VVD stelt vragen over dreigende boete Wijnbar Bij Dirk

Wijnbar Bij Dirk in de Verwersstraat dreigt een boete te krijgen omdat de tafels op het terras volgens de gemeente 20 cm te hoog zijn. De Bossche VVD is van mening dat deze maatregel zijn doel voorbijschiet. Deze ondernemer zoekt kansen en wil graag ondernemen!

Medewerkers van stadstoezicht hebben geconstateerd dat de tafels te hoog waren. De ondernemer heeft ze toen laten verlagen. Bij de tweede controle was stadstoezicht tevreden. Echter, onlangs kreeg de eigenaar van Wijnbar Bij Dirk een brief van de gemeente waarin staat dat hij de tafels moet verlagen of weghalen. De ondernemer had geen zin in een dwangsom en heeft besloten de tafels weg te halen.

Voor de Bossche VVD staat voorop dat regels ondernemers niet moeten belemmeren. Om ook rekening te houden met andere belangen dan die van de ondernemer zijn regels wel te begrijpen, maar dan moeten de regels echt een doel dienen en niet lijken op ondernemers pesten.

Geen reacties op “VVD stelt vragen over dreigende boete Wijnbar Bij Dirk”

Geef een reactie:

Naam (vereist):
Email (vertrouwelijk) (vereist):
Website:
Reactie (vereist):