Een beter bereikbare gemeente

Bereikbaarheid

Een goed bereikbare gemeente is cruciaal voor een sterke economie. Wij willen dat de gemeente per weg, spoor en water goed bereikbaar is en dat mensen veilig van de ene plek naar de andere kunnen. De afgelopen jaren heeft de Bossche VVD het initiatief genomen om veel verkeersknelpunten in de gemeente op te lossen. Ook hebben we meer parkeerplaatsen gerealiseerd, onder andere met de parkeergarage Hekellaan en de transferia.

De komende jaren willen we nog meer parkeerplaatsen realiseren, onder ander op het GZG-terrein en door meer transferia. Die transferia bieden wat ons betreft ook meer service voor de bezoeker. Daarnaast willen we zorgen dat van buitenaf de gemeente bereikbaarder wordt. Betere doorstroming via snelwegen en provinciale wegen en een NS-station op Maaspoort.

Een reactie op “Een beter bereikbare gemeente”

 • stan geers schreef:

  ik vind dat je hier een goed punt hebt. vervoer is zeker van belang in een grote stad. je hebt een mooie site gemaakt broertje

 • Geef een reactie:

  Naam (vereist):
  Email (vertrouwelijk) (vereist):
  Website:
  Reactie (vereist):