Economie

Cultuur

Een sterke economie met veel banen, dat is waar de Bossche VVD voor staat! Daarom willen wij dat de overheid de ondernemers zo min mogelijk in de weg loopt. Wij laten ondernemers ondernemen! Zo geven we winkeliers de ruimte ook op zondag open te zijn zorgen we voor een aantrekkelijk vestigingsklimaat en winkelgebied.

Op initiatief van de Bossche VVD is er een economisch investeringsfonds gekomen voor startende bedrijven die een volgende stap willen zetten in uitbreiding. Deze groep bedrijven heeft moeite om financiering te krijgen bij banken, terwijl ze belangrijk zijn voor onze economie! Ook wil de VVD publiekstrekkers op het GZG-terrein zodat die ook de lokale ondernemers van meer klanten voorzien. Zo zorgen we voor een sterke Bossche economie met veel banen!

Maar ook buiten de binnenstad moeten we de voorwaarden blijven scheppen zodat ondernemers graag naar onze gemeente willen komen. Zo moeten bedrijventerreinen goed bereikbaar zijn en er netjes uitzien en zullen we stappen moeten maken wat betreft de veiligheid van die terreinen.

Geen reacties op “Economie”

Geef een reactie:

Naam (vereist):
Email (vertrouwelijk) (vereist):
Website:
Reactie (vereist):