Ralph Geers

Wie ben je?

Mijn naam is Ralph Geers en ik ben 28 jaar jong en geboren in Oosterhout. Voor mijn studie ben ik naar ‘s-Hertogenbosch verhuisd en woon nu met veel plezier in de Bossche binnenstad.

Wat doe je in het dagelijks leven?

In de zomer van 2012 heb ik mijn studie Hbo Bestuurskunde/ Overheidsmanagement afgerond aan Avans Hogeschool. na een pauze en werkzaamheden als zelfstandig ondernemer ben ik begonnen met een Master Bestuurskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Deze hoop ik in 2017 af te ronden. Daarnaast werk ik sinds begin juli 2017 bij de gemeente Oosterhout als Adviseur Regio & Bestuur.

Waarom ben je raadslid geworden voor de Bossche VVD?
Als raadslid heb je de kans om daadwerkelijk iets bij te dragen aan het liberaler maken van de gemeente. De VVD past van nature bij mij omdat ik geloof in eigen verantwoordelijkheid en hard werken. Ruimte geven aan de mens om zelf keuzes te maken en iets van zijn of haar leven te maken vind ik erg belangrijk.

Welke portefeuille heb je?
Primair houd ik mij bezig met bestuurszaken, daar vallen onder andere Veiligheid, Regionale Samenwerking, Citymarketing en het functioneren van de ambtelijke organisatie onder. Ook ben ik lid van de commissie ROB, waar ik het woord voer over Verkeer & Vervoer en Wonen. Daarnaast ben ik vraagbaak voor de rest van de fractie, ben ik woordvoerder als dossiers opgeschaald worden naar fractievoorzitterniveau en onderhoud ik de contacten met de coalitie, de oppositie en het college.

– Voor welke punten uit jouw portefeuille zet jij je in?
Ik wil er voor zorgen dat ‘s-Hertogenbosch als vestigingsstad steeds aantrekkelijker wordt, ook voor jongeren. Daarbij horen een veilige omgeving, aantrekkelijke evenementen, goede en betaalbare woningen, goed onderwijs en een goede bereikbaarheid. Deze punten in verbinding brengen met elkaar om zo onze gemeente verder te brengen, dat is waar ik mij voor inzet.

 

4 reacties op “Ralph Geers”

 • Joke Smolders schreef:

  Hoi Ralph, zoals beloofd heb ik een blik geworpen op je site. Ik ben er even snel door heen gelopen, maar beloof je dat ik bij gelegenheid het nog eens op mijn gemak over zal doen. Het ziet er in ieder geval heel duidelijk en overzichtelijk uit. Complimenten hoor en heel erg veel succes met het campagenvoeren. Je komt er vast wel! Groetjes
  Joke Smolders

 • Jan Marijnissen schreef:

  Beste Ralph,

  Verhuist is met een d.

  Verder: Keep up the good work.

  Met een vriendelijke politieke groet,

  Jan Marijnissen

 • Ralph Geers schreef:

  @Jan Marijnissen, blijkbaar was er toch nog een spelfoutje tussen geslopen. Bedankt voor de reactie!

  @Joke Smolders, bedankt voor je reactie, ik ga mijn best doen!

 • Frans Geers schreef:

  Hoi Ralph,

  Je weet dat wij “jouw ouders” je altijd zullen steunen in wat je doet, en daar zijn we trots op,om zo’n zoon te hebben. Ga zo door Ralph,maak je droom waar.

  Je vader.

 • Geef een reactie:

  Naam (vereist):
  Email (vertrouwelijk) (vereist):
  Website:
  Reactie (vereist):